itWheels vanteita myyvät nettikaupat

Vannekaupoista mm. Rengas-Online edustaa itWheels -vanteita. Näet kaikki sivujemme itWheels -vanteita myyvät vannekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan itWheels -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vannekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

itWheels

itWheels

Kun haussa ovat vanteet netistä, on hyvä tutustua eri merkkien tarjontaan. Joskus parhaat vanteet saattavat nimittäin löytyä Suomen rajojen ulkopuolelta. Saksalainen itWheels tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä alumiinivanteita. itWheelsin vanteet on nimetty naisten mukaan, ja malleja on saatavilla nimillä Michelle, Sofia, Emma, Emmanuelle, Gabriella ja Julia. itWheels panostaa tyylikkyytten ja pintavaihtoehtoja on lukuisia, kuten kiiltävä hopea, matta hopea, matta harmaa ja matta musta. Täydelliseen mallistoon voidaan tutustua osoitteessa itwheels.de.

itWheels on saksalaisen Tyremotive-valmistajan tuotemerkki. Se palvelee yritysasiakkaita verkossa osoitteessa tyremotive.de. Yksityisasiakkaat voivat etsiä tuotemerkin vanteita netistä, esimerkiksi osoitteista kiiltovaunu.com, ja myös hollantilaisesta verkkokaupasta inter-tyre.nl. Tuotemerkkiä ei ole vielä laajasti saatavilla Suomessa, ja siksi netistä ei voidakaan lukea paljon kokemuksia itWheels vanteista. Tyylikkään designin ja saksalaisen laadun perusteella niitä voisi kuitenkin olettaa luotettaviksi.

Suomalainen kiiltovaunu tarjoaa itWheels-vanteet netissä 5-9 päivän toimitusajalla. Myös 2-3 päivän pikatoimitus on mahdollinen. InterTyren asiakaspalvelusta voidaan kysyä lisätietoja suomalaisesta puhelinnumerosta 010 2315 030 tai sähköpostitse.

 

itWheels tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun