Borbet Vanteet

Borbet

Borbet on ollut vuosia maailman menestyksekkäimpiä alumiinisten vanteiden valmistajia. Borbet valmistaa jälkiasennusmarkkinoiden lisäksi vanteita suoraan useille auton valmistajille. Eli monissa uusissa autoissa voi olla valmiiksi asennettuna Borbet-vanteet. Kokemusta yritykselle on kertynyt jo yli sadan vuoden ajalta. Yrityksen valikoima on valtaisa. Yritys valmistaa noin kahtatuhatta erilaista vannemallia. Mallistosta löytyy vanteet jokaisen mahdolliseen tarpeeseen.

Klassisista vanteista moderniin

Borbetin klassisin vanne on yksinkertaisesti nimeltään A. Pelkistetty ja klassinen design on ihastuttanut asiakkaita jo kahden vuosikymmenen ajan. Vahva ja leveä rakenne tekevät A:sta erottuvan valinnan. BL4 ja BL5 ovat Borbetin uutuusmallit, jotka on suunnattu virittäjille. Muotoilu on elegantti ja laatu erinomainen, kuten huippuluokan viritysvanteelta voikin odottaa. Vannetta on tarjolla lukuisissa eri värivaihtoehdoissa. Kiiltelevä musta on ehkä tyylikkäin vaihtoehto. Kirkas hopea on turvallinen valinta, kun taas kiiltelevä punamusta on jännittävä ja yllätyksellinen mahdollisuus erottua. CC on toinen klassikko, jota on hieman päivitetty mustalla ja mattaisella viimeistelyllä. Yksinkertainen muotoilu nousee entistä enemmän esille uuden viimeistelyn ansiosta ja tekee vanteesta huomiota herättävän ja katseita kääntävän.

Teknologista osaamista

Borbet haluaa valmistaa laadukkaita, kevyitä, innovatiivisia ja kohtuuhintaisia vanteita, kuitenkin kestävä kehitys mielessä pitäen. Borbet onnistuu tässä käyttämällä uusia teknologioita, kuten FlowForming, Nature Wheel, ExaPeel ja Undercut. Nature Wheelin avulla vanteiden painoa voidaan laskea jopa viidenneksellä. Nature Wheelin ovat ottaneet käyttöönsä myös valmistajat kuten BMW, Rolls Royce ja Maybach.

Ellei autossasi ole jo valmiiksi Borbet-vanteita, niin voit kätevästi ostaa ne netistä, renkaisiin ja vanteisiin erikoistuneista liikkeistä.

Borbet tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun