Alcar vanteita myyvät nettikaupat

Vannekaupoista mm. Rengas-Online edustaa Alcar -vanteita. Näet kaikki sivujemme Alcar -vanteita myyvät vannekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Alcar -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vannekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Alcar vanteet

Alcar

Alcar on arvostettu ja korkealaatuinen saksalainen auton vannemerkki, jonka valmistamat vanteet soveltuvat kaikille automerkeille ja -malleille. Alcar valmistaa tuotteensa samalla tehtaalla kuin muutkin omistukseensa kuuluvat vanteet, joita ovat esimerkiksi AEZ, Dezent, DOZ ja Eco.

Alcarin valmistamat vanteet ovat jälkiasennettavia, ja ne sopivat niin henkilöautoihin, maastureihin, kaupunkimaastureihin kuin kevytkuorma-autoihinkin. Vanteita on saatavilla eri kokoisina ja eri väreissä, joten jokainen löytää varmasti etsimänsä Alcarin tarjonnasta. Vanteita on saatavilla niin alumiini- kuin teräsvalmisteisinakin. Vanteilla on kolmen vuoden takuu.

Hinta-laatusuhteeltaan Alcarin vanteet ovat erinomaisessa asemassa muihin kilpaileviin merkkeihin nähden. Alcarin vanteet testataan joustavuus- ja röntgentesteillä ennen kuin ne toimitetaan eteenpäin myytäviksi, joten vanteet käyvät aina läpi tarkan laadunvalvontaseulan. Vanteet sopivat säähän kuin säähän, sillä ne on viimeistelty joko pulverimaalilla tai akryylilakkapinnoitteilla, joka on tehty kestämään jopa kaikki Suomen epävakaat ja petollisetkin sääolosuhteet. Vanteet tarjoavat tällä tavoin luotettavuutta sekä nautinnollisia kokemuksia sujuvasta ja helposta auton ajettavuudesta.

Alcarin vanteita on myynnissä autojen varaosia ja renkaita myyvissä verkkokaupoissa, esimerkiksi osoitteessa rengas-online.com. Vanteita voidaan ostaa kätevästi suoraan netistä silloin, kun halutaan panostaa auton esteettisyyteen ja ajettavuuteen. Alcar on laatutietoisen ja ympäristöstään välittävän autoilijan varma valinta silloin, kun ollaan ostamassa autoon uusia vanteita netistä.

Alcar tiivistetysti

 

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun