BBS Vanteet Urheiluautoihin

BBS

BBS on valmistanut vanteita jo yli 40 vuoden ajan. BBS:llä on käytössänsä alan suurin valikoima materiaaleja, prosesseja ja valmistusmenetelmiä. Se valmistaakin enemmän vanteita urheiluautoiluun ja jälkimarkkinoille kuin mikään muu valmistaja. BBS on valmistanut magnesiumiset vanteet Ferrarille vuodesta 1991. Tällä hetkellä yritys on neljän formulatallin vannevalmistaja.

BBS:n valikoima on laaja ja laadukas, kattaen vanteet moottoriurheiluun sekä kuluttaja-autoiluun ja kaikkeen tältä väliltä. Tuotteet jakautuvat kolmeen tuoteperheeseen. BBS Performance Linen avulla kuluttaja pääsee nauttimaan vanteista, jotka ovat riittävän edulliset, kuitenkin tarjoten kilpa-autoradoilta tuttuja ominaisuuksia. BBS Professional Line on kotonaan kaikilla maailman kilparadoilla. BBS Forged Line tarjoaa ällistyttävää keveyttä ja mukavuutta. Vanteet on valmistettu korkeimpien mahdollisten standardien mukaisesti, ja niitä ei ole massavalmistuksessa. CS on Performance malliston johtotähti. Sen muotoilu valloittaa ja saattaa hyvin olla seuraava BBS-klassikko. Vanne on valettu prosessissa, jossa painetta on saatu madallettua. Vanteen tasapaino on saatu maksimoitua ja sen paino minimoitua. Ominaisuuksien optimoinnissa on auttanut ainutlaatuinen ja uudistuksellinen analyysimenetelmä nimeltään FEM.

Ainutlaatuista osaamista

BBS:n verraton teknologinen osaaminen mahdollistaa aina vain tasapainoisempien ja kevyempien vanteiden valmistuksen. Air-Inside on BBS:n kehittämä teknologia, jolla pystytään vähentämään ajoneuvon kokonaismassaa.

BBS-vanteet löytää kätevästi internetin lukuisista verkkokaupoista, jotka ovat erikoistuneet myymään vanteita ja renkaita. Näiden kautta järjestyy myös uusien BBS-vanteiden asennus kätevästi.

BBS vanteet tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun