ATS vanteita myyvät nettikaupat

Vannekaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online edustavat ATS -vanteita. Näet kaikki sivujemme ATS -vanteita myyvät vannekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan ATS -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vannekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

ATS vanteet

ATS

ATS on valmistanut vanteita 40 vuotta. Asiakas voikin rauhallisin mielin ostaa saksalaiset laatuvanteet ATS:ltä. ATS:n osaamista vanneteknologiassa on päästy nauttimaan myös kilparadoilla. Aiemmin ATS toimitti vanteita formuloihin ja pääsi juhlimaan mestaruutta World Touring Car Championshipissä yhdessä Chevroletin kanssa.

ATS:n valikoima on laaja ja laadukas. ATS vanteet jaetaan kahteen tuoteperheeseen. ATS Wheels on kuluttajakäyttöön tarkoitettu mallisto. ATS Motorsport Wheels vuorostaan on tarkoitettu pikemminkin urheiluautoiluun, ja näitä vanteita valmistetaan huomattavan pieniäkin eriä. Superlight on kuluttajavanne, jonka nimi kertoo missä mennään. Vanne on äärettömän kevyt, ja sitä käytetään laadukkaissa urheiluautoissa, ei niinkään farmareissa tai tila-autoissa. Crosslight-vannetta katsellessa on selvää että tuote on tarkoitettu urheiluautoihin. Rakenne takaa jäykkyyden, kuitenkaan keveydestä tinkimättä. Vanteiden valmistuksessa on käytetty mullistavia FlowForming-tekniikoita. Cup-vanne henkii klassista designia ja vanhoja hyviä aikoja. Cup oli virityspiireissä ensimmäinen varsinainen trendi-ikoni. Tyylikäs timantinmusta päällyste ja kiillotettu pinnoite viimeistelevät upean lookin.

FlowForming mahdollistaa yhdessä muiden jo käytössä olevien teknologioiden kanssa äärimmäisen kevyiden vanteiden valmistuksen. Esimerkiksi FlowFormingilla valmistettu 8.5 x 19“ ATS Racelight painaa vaivaiset 9,9 kiloa. Tällä tekniikalla yksin pystytään laskemaan vanteen painoa jopa kymmenen prosenttia, suhteessa tavallisesti valettuihin vanteisiin. Vaikka ATS-vanteet ovatkin näin kevyitä, niin joka tapauksessa voi olla kätevintä tilata ATS-vanteet renkaisiin ja vanteisiin erikoistuneesta verkkokaupasta, joka toimittaa ne vaikka suoraan haluamaasi asennusliikkeeseen!

ATS tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun