ATP alumiinivanteet

ATP

ATP S.p.A. on nuori, vuonna 2010 perustettu yritys. ATP S.p.A. jatkaa Tecnoforming S.p.A:n jalanjäljissä 20-vuotista perinnettä alumiini ja  kevytmetallivanteiden valmistuksessa. Yritys on tunnettu jatkuvasta tuotekehityksestään, kauniista, ajattomasta muotoilustaan ja italialaisuudestaan. ATP S.p.A:n tehtaat sijaitsevat Longhenassa, Pohjois-Italiassa. Yrityksen omistaa tunnettu yrittäjäperhe Pasotti. Perhe on ollut sukupolvien ajan merkittävä tekijä kupariputkimarkkinoilla.

ATP S.p.A:n mallisto jakautuu kolmeen eri itsenäiseen kokonaisuuteen. Concave-mallit Vince ja Grazia soveltuvat erinomaisesti katumaastureihin. Vanteet näyttävät suuremmilta kuin ovatkaan. Vincen sivistynyt ulkonäkö erottuu joukosta ja istuu mainiosti myös henkilöautoon. Sturm und Drang, Due, Oriana ja Charlie kuuluvat Forged -mallistoon. Orianan klassinen muotoilu tuo autoosi tyyliä huomaamatta. Sturm und Drang vuorostaan tuo uutta mahtia katumaasturiin. Vanne on saanut vaikutteita saksankielisessä kirjallisuus- ja musiikkimaailmassa noin vuosina 1767–1785 vahvasti vaikuttaneesta liikkeestä, jossa ennen kaikkea painotettiin yksilöiden tunne-elämän voimakasta esittämistä. Cast-mallisto koostuu kuudestä jyhkeästä ja jämäkästä mallista. Truck, Propeller, Magnum, Magnum Inox, Inox ja Inox Elegance myydään kaikki elinikäisellä rakennetakuulla ja kahden vuoden viimeistelytakuulla.

Vanteiden huipputeknologiaa

Vannevalmistus perustuu vuonna 2005 kehitettyyn innovatiiviseen prosessiin, jota kutsutaan “deep drawn” -teknologiaksi. Prosessi kattaa vanteen valmistuksen alusta loppuun ja mahdollistaa laadukkaat ja uskomattoman kevyet vanteet. ATP S.p.A:n vanteita voi ostaa netistä esimerkiksi renkaisiin ja vanteisiin erikoistuneista liikkeistä. Samalla on helppo järjestää myös uusien vanteiden asennus.

tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun