Alutec vanteita myyvät nettikaupat

Vannekaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Svenska Gummihuset, Laatuvanne.fi edustavat Alutec -vanteita. Näet kaikki sivujemme Alutec -vanteita myyvät vannekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Alutec -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vannekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Alutec kevytmetallivanteet

Alutec

ALUTECin menestyksekäs historia sai alkunsa vuonna 1996. Alusta asti yritys on edennyt vauhdikkaasti, ja tämä on pyritty tuomaan myös tuotteissa esille. ALUTEC on nuori ja moderni yritys, jonka intohimo nopeisiin autoihin on vailla vertaa. ALUTECin tarkka silmä upealle muotoilulle ja eleganssille on tehnyt siitä yhden suosituimmista ja tunnetuimmista vannevalmistajista omassa segmentissänsä Saksassa ja myös muualla maailmassa.

Alutec vanteet

ALUTEC valmistaa kevytmetallivanteita useissa upeissa malleissa. ALUTEC työskentelee useiden osaavien ammattilaisten kanssa, jotka tunnistavat tämän hetken vahvat trendit ja tuovat ne nopeasti esille ALUTECin tuotteissa. Mallistoon kuuluvat tällä hetkellä Burnside, Poison, Shark, Dynamite, Grip ja Blizzard. Monissa malleissa on tarjolla lisäksi useampia viimeistelyjä . Esimerkiksi Burnsideen mieltynyt asiakas voi valita suosikkivanteensa tummana tai vaaleana, tavallisena tai nelireikäisenä. ”Myrkyllinen” Poison taas löytyy valikoimasta tummana, vaaleana ja mustana, vaaleilla yksityiskohdilla.

Suositut vannemallit

Blizzard on vastustamaton vanne, kuin lumimyrsky. Malli on näyttävä ja vaarallinen, kuitenkaan sortumatta liiallisuuteen. Muotoilu tarjoaa myös tiettyä visuaalista syvyyttä vanteelle. Vanne näyttää myös kokoansa suuremmalta, johtuen aina vanteen reunoille ulottuvasta muotoilusta. Dynamite vuorostaan on kaksivärisen designin trendi-ikoni. Timanttia ja mustaa yhdistävä, kiillotettu design soveltuu jokaiselle, joka haluaa tehdä ajoneuvostansa tyylikkäämmän ja arvokkaamman. ALUTEC:in vanteita löydät esimerkiksi renkaita ja vanteita myyvistä nettikaupoista, joiden kautta voi sopivasti järjestää myös uusien vanteiden asennuksen.

 

ALUTEC tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun