Advanti vanteita myyvät nettikaupat

Vannekaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Laatuvanne.fi, Vianor edustavat Advanti -vanteita. Näet kaikki sivujemme Advanti -vanteita myyvät vannekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Advanti -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vannekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Advanti Vanteet

Advanti

Advanti Racing valmistaa vanteita, joiden innoitus löytyy ylellisistä urheiluautoista. Vanteet valmistetaan huolellisesti tarkkuudella ja kehityneellä tyylillä. Advanti Racing on nostattanut kuskien ja penkkiurheilijoiden pulsseja jo kaksi vuosikymmentä. Advanti Racingin tausta formuloissa on perusta, jolle nykyinenkin valmistus rakentuu.

Lukuisia vannemerkkejä

Advanti Racingin vannevalikoima on laaja. Se valmistaa vanteita useilla eri merkeillä. Näitä merkkejä ovat Bravado, König, Privat, Mamba, Maxxim ja luonnollisesti Advanti Racing. Bravado on keskittynyt valmistamaan vanteita amerikkalaisiin muskeliautoihin. Vanteissa yhdistyy klassinen muotoilu ja moderni osaaminen. König tarjoaa kuninkaallista laatua auton alle. König-vanne on tehokas ja tyylikäs vaihtoehto. Privat-vanteet on kohdistettu edullisten luksusautojen kiinnostavaan ja kasvavaan segmenttiin. Vanteen ulkonäkö on kuitenkin täyttä ylellisyyttä. Mamba kiemurtelee parhaiten off-road -maastossa, maastoautojen ja katumaastureiden alla. Maxim on Königin alabrandi ja on valmistettu samoin ominaisuuksin. Advanti Racing on luksusvanne vanneharrastajalle. Aggressiivinen muotoilu ja korkea laatu ovat tyypillisiä ominaisuuksia Advanti Racingille.

Advanti Racingin tarjoaa urheilullisia ja ylellisiä vanteita useissa malleissa. Tällä hetkellä suosituimpia malleja ovat DV, 15, FS, B2, A2 ja A9. DV on lyhenne sanasta Deriva. Malli on ollut suosittu jo varsin pitkään. Kiiltävä musta viimeistely on säilyttänyt aina suosionsa, mutta räväkkä ja huomiota herättävä, kiiltävä punainen on mahdollisesti tämän kesän musta hevonen vannemarkkinoilla. 15 on juhlavuosimalli, ja se on tarjolla mattamustana ja hypermustana. Advanti Racingin vanteita voi ostaa vaikkapa netin rengas- ja vanneliikkeistä. Tällöin on samalla kätevää sopia myös niiden asentamisesta sopivassa liikkeessä.

tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun