TSW staggered-vanteet

TSW

TSW on maailman suurin kustomoitujen staggered-vanteiden valmistaja. TSW suhtautuu tunteikkaasti vanteittensa muotoiluun ja pakkomielteisesti niiden laatuun. Kun vain paras kelpaa, TSW on oikea valinta.

TSW haluaakin kehittyä jatkuvasti. Kilpa-autoiluhistoriansa ansiosta yritys tietää, että aina on varaa parantaa, joko mennä hieman kovempaa tai turvallisemmin.

TSW vanteiden laaja valikoima

TSW:n valikoima vanteissa on laaja ja monipuolinen. Vanteita on tarjolla moneen makuun, ja hintahaitarikin on vaikuttava. Uutuusmalli Sochi on nimetty tulevan Venäjän Formula-1 –osakilpailun mukaan. Mallissa on käytetty kehittyneitä valmistusmenetelmiä, muun muassa Rotary Forging -tekniikkaa. Näin pystytään muokkaamaan vanteen molekyylirakennetta ja vahvistetaan rakennetta. Rakenteen vahvistuminen vuorostaan mahdollistaa raaka-aineen vähäisemmän käytön ja näin vanteen painon kevenemisen. Massa vähenee varsinkin vanteen ulkokehällä, jonka merkitys on vaikuttava vanteen pyöriessä. Mm. TSW:n Interlagos-mallissa käytetään tätä tekniikkaa. Interlagos on tarjolla hopeisena ja mattamustana. Muita TSW:n suosikkimalleja ovat Gatsby, Donington, Carthage, Amaroo ja Bardo.

Jatkuvaa kehitystä

TSW ei aio jäädä laakereilleen makaamaan, vaan uskoo että aina on varaa parantaa. TSW ei tyydy ainoastaan tekemään maailmasta kauniimman paikan valmistamalla nättejä vanteita. TSW kokee, että vanteet ovat ajoturvallisuuden kannalta tärkeä tuote ja vanteiden laatu on yksi tae turvalliselle matkustamiselle.

TSW:n malleista löydät omalle autollesi sopivimmat helpoiten internetin vannekaupoista. Ne tarjoavat yleensä valintatyökalun, joka kertoo mikä vanne on autollesi paras.

TSW tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun