Tomason erikoisvanteet

Tomason

Tomason on toiminut vannealalla jo reilun 25 vuoden ajan. Alun perin yritys keskittyi ainoastaan myymään muiden valmistamia renkaita, mutta on ajan myötä siirtynyt myös omien tuotteiden valmistukseen. Nykyään Tomason tarjoaa jo laajan valikoiman laadukkaita erikoisvanteita.

Kevytmetallivannetta moneen makuun

TN1 on pitkään ollut yksi Tomasonin suosikkituotteista. Vanne on ollut markkinoilla jo seitsemän vuotta, mutta sen suosio ei silti tunnu hiipuvan. Vannetta on tarjolla useassa eri koossa ja sen muotoilu miellyttää monenmoista asiakasta. Nämä tekijät takaavat laajan asiakaskunnan ja pysyvän suosion. TN3 on toinen klassikko. Sen viimeistely tarjoaa erinomaista kestävyyttä varsinkin vaativissa talviolosuhteissa. TN3 soveltuu myös käyttöön useassa eri ajoneuvotyypissä, henkilöautosta kuorma-autoon. TN4 on tarkoitettu erittäin suorituskykyisiin ajoneuvoihin ja jopa kilpa-ajamiseen. Ennen kaikkea vanne on suunniteltu suurikokoisiin ja painaviin ajoneuvoihin. Vanne yhdistää erinomaisen suorituskyvyn ainutlaatuiseen ulkonäköön ja tyylikkyyteen. Tomason on valikoimassansa testannut rohkeasti kokeilullisia väriyhdistelmiä. tällä hetkellä trendi tosin tuntuu olevan paluu turvallisempiin, yksivärisiin ja kaksivärisiin malleihin.

Erinomaista osaamista

Tomason valmistaa vanteensa hyödyntäen modernia valmistus- ja suunnitteluosaamista. Vanteet ovat räätälöity tarkasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Asiakkaiden toiveita pyritään seuraamaan reaaliajassa, niihin mahdollisimman nopeasti reagoiden. Tomason pyrkiikin tuotelähtoisen toiminnan sijasta asiakaslähtöisyyteen.

Tomasonin vannevalikoimasta löytää helpoimmin sopivat menemällä internetin vannekauppoihin. Niiden valintatyökalujen avulla voit ostaa juuri ne vanteet, jotka on optimoitu autollesi.

Tomason tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun