RS vanteita myyvät nettikaupat

Vannekaupoista mm. Laatuvanne.fi edustaa RS -vanteita. Näet kaikki sivujemme RS -vanteita myyvät vannekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan RS -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vannekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
MyPack
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

RS vanteet

RS

Red Sport Wheel valmistaa laadukkaita vanteita jälkimarkkinoille henkilöautoihin, lava-autoihin ja katumaastureihin. Yrityksellä on kokemusta alalta jo yli kymmenen vuoden ajalta, ja sen valikoima kattaa vanteet useissa koissa moniin laadukkaisiin ja urheilullisiin autoihin. Red Sport Wheel -vanteet tarjoavat laatua, kestävyyttä ja miellyttävää tyyliä. Red Sport Wheel on tunnustettu markkinajohtaja high performance -tyyppisten alumiinivanteiden jälkimarkkinoilla.

Laadukas valikoima aluvanteita

Red Sport Wheelin valikoima sisältää yhdeksän vannetta, toinen toistaan tyylikkäämpinä. Vanhat klassikot RSW 11, RSW 22 ja 99 ovat yhä saatavilla valikoimassa. Varsinkin 11 tuntuu elävän uutta kevättä ja sen suosio on tasaisesti kasvanut viime aikoina. Uutuustuote RSW 33 on herättänyt ansaitusti paljon huomiota asiakaskunnassa. Vannetta on tarjolla useassa eri koossa (17x7,0 -30x9,5) ja sitä pystyy käyttämään niin henkilöautossa kuin katumaasturissakin. Vanteen tyylikäs viimeistely on maalattua kromia. Kaupungin kirkkaissa valoissa vanne varmasti kääntää päät. RSW 77 sopii hieman aikuisempaan makuun pelkistetyllä muotoilullaan. Toisaalta vanteessa on silti riittävästi säihkettä ja välkettä. 77 yhdistääkin onnistuneesti arvokkuuden ja nuorekkuuden yhteen kromiseen pakettiin.

 

Asiakkaan ehdoilla

Red Sport Wheel on vahvasti asiakaslähtöinen yritys, jolla on sormet markkinoiden pulssilla. Se reagoi ennätysajassa markkinoilta välittyviin trendeihin ja pystyy toimittamaan kysyntää vastaavaa tarjontaa ripeästi.

Red Sport Wheel –vanteita voi ostaa vaikkapa internetin vanneliikkeistä. Näissä on sopivien vanteiden valinta helppoa, ja toimitukset onnistuvat jopa muutamassa päivässä.

Red Sport Wheel tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun