PCW Alumiinivanteet

PCW

Valinta on pantteri, kun haluat laadukkaat ja erottuvat vanteet. PCW eli Panther Custom Wheels valmistaa laadukkaita vanteita mittavalla kokemuksella. Yritys toimittaa jälkimarkkinoiden lisäksi vanteita myös ensiasennukseen monille valmistajille.

PCW:n toimintaa leimaa asiakaslähtöisyys, jota heijastelee heidän nopea reagointinsa markkinoilta kantautuviin heikkoihin ja vahvoihin trendeihin sekä panostus kommunikaatioon asiakkaidensa kanssa.

PCW:n vannevalikoima on laaja

PCW:n valikoima on laaja, laadukas, kattava ja monipuolinen. Vanteita löytyy useaan eri käyttötarkoitukseen, monessa eri hintaluokassa, koossa ja erilaisella viimeistelyllä. Vanteita etsiessäsi kannattaa tarkastaa PCW:n valikoima ensiksi. Tavallisiin henkilöautoihin on tarjolla useaa eri vannemallia. Klassikot EMR 190, 218, 220, 221, 272, 278 ja 258 nousevat luonnollisesti esille, mutta ei sovi myöskään unohtaa malleja MER 247, 232, ja 228, jotka ovat ennakkoluulottomia poikkeuksia yrityksen muusta vannesuunnittelusta. Nelivetoisiin autoihin tarjolla oleva valikoima on hieman suppeampi, mutta kärki on tässäkin terävä. EMR 187 on tarjolla koossa 15x7 viisireikäisenä. PCD on 139,7 ja offsettina -8 tai 15. Energisempi ja nuorekkaampi EMR 225 on tarjolla kahdessa eri koossa 8,5x18 ja 8,5x20.

Erinomaista laatua

PCW pyrkii tarjoamaan asiakkaillensa verratonta laatua. Yrityksen kaikki tekeminen keskittyy laadun vaalimiseen niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin toimituksissakin.

Laajaan PCW-vanteiden valikoimaan on kätevintä tutustua nettikaupoissa, joista löytyy yleensä valintatyökalu. Sen avulla on helppo löytää omaan autoonsa sopivat ”pantterivanteet.”

PCW aluvanteet tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun