OZ Racing vanteet

OZ Racing

OZ-yrityksen perustamista, historiaa ja nykyhetkeä leimaa intohimo vanteisiin. 40 vuodessa yrityksestä on tullut legenda automaailmassa. OZ on kerännyt vuosien varrella mainetta niin kilparadoilla kuin kuluttajakäytössäkin. OZ valmistaa alumiinivanteita moottoriurheiluun, jälkimarkkinoille sekä ensiasennukseen. OZ valmistaa vanteita monenlaisiin ajoneuvoihin, autoihin ja moottoripyöriin.

OZ valmistaa vanteita useilla tuotemerkeillä. Käytössä ovat OZ Racing, OZ Xline, Sparco Wheels, MSW ja OZ Motorbike. OZ Racing jakautuu vielä Top Classiin, I Techiin, Racingiin, All terrainiin ja Via Venetoon. Valikoima on laaja ja vanteita on tarjolla mitä erilaisimmilla viimeistelyillä. Top Classiin kuuluva värikäs Botticelli herättää varmasti huomioita missä ajatkin. Avantgarde, Black Edition ja All Season ovat MSW-vanteiden alakategorioita. Avantgarden uutuusmallit MSW 26, 45, 46 ja Cross Over uudistavat vannevalikoimaa ennakkoluulottomasti. MSW 25 on monobloc malli ja sitä on tarjolla tummana titanium mattana. Tätä vannetta löytyy 16, 17, 18 ja 19 tuumaisena.

OZ on huipputeknologiaa

OZ Tech Labissa on luotu pohja yrityksen nykyiselle menestykselle. Täällä on löydetty mullistavimman tekniset ratkaisut tuotekehitykseen ja valmistuksen prosesseihin. OZ:ssa uskotaan, että heidän menestyksensä takana ovat luovuus, innovaatio ja tekninen kokemus. Luovuus saavutetaan yhteistyöllä yrityksen oman suunnitteluosaston ja ulkopuolisten muotoilukoulujen välillä, jolloin ajatusten ja ideoiden vaihto takaa hyvän kasvualustan innovaatioille.

OZ-vanteiden laajaan valikoimaan on ostoaikeissa helpointa tutustua internetin vanteita myyvissä kaupoissa. Ne toimittivat vanteet tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

OZ alumiinivanteet tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun