Mille Miglia vanteita myyvät nettikaupat

Vannekaupoista mm. RenkaatVaihtoon edustaa Mille Miglia -vanteita. Näet kaikki sivujemme Mille Miglia -vanteita myyvät vannekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Mille Miglia -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vannekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] autonvanteet.fi

Mille Miglia

Mille Miglia

Mille Miglia on koko historiansa ajan ollut johtava vannevalmistaja, jonka esimerkkiä on seurattu ihaillen ja kadehtien. Jo 45 vuoden ajan Ernesto Maifrinin perustama yritys on tyydyttänyt vaativan asiakaskuntansa tarpeita tarjoamalla laadukkaan tuotteen ripauksella eleganssia. Vuosien varrella Mille Miglia -vanteita on myös nähty kilpa-autoradoilla. 90-luvun alussa myös Ferrari käytti Formuloissa Mille Miglia-tuotteita.

Laatua ei niinkään määrää

Kuin hienossa ravintolassa, valikoiman laajuus ei ole vanteissakaan pääasia. Mille Miglian valikoimaa ei voi parhaalla tahdollakaan sanoa laajaksi, mutta vanteet ovatkin pikemminkin taideteoksia, kuin liukuhihnalta repäistyjä bulkkituotteita. MM1001 toimii usealle muulle yritykselle etäisenä maalina, johon pitäisi tähdätä kun vannetta suunnittelee. Tekninen laatu yhdistyy vanteessa vaivattomaan tyyliin. MM1007 yhdistelee eleganssia ja urheilullisuutta. Uutuusmallin värimaailma on kombinaatio valoa ja varjoa, joka tuo kilpa-autoilusta tuttua jännittävää vastakkainasettelua ja kontrastia vanteeseen. Mm1005 on tarkoitettu henkilöautoiluun. Vanteet tarjoavat ennennäkemättömän balanssin, tarjoten myös uniikkia lookkia.

Italialaista tyyliä

Mille Miglian kaikissa tuotteissa yhdistyvät tunnetut ja tunnistettavat italialainen tyyli ja tunne. Nämä ominaisuudet pystytään tuomaan tuotteissa esille käyttämällä moderneja valmistusmenetelmiä, digitaalisia tekniikoita ja huolellista suunnittelua. Jatkuva ja kunnianhimoinen kehitys Mille Miglialla on mahdollistanut muun muassa uusien pinnotteiden kehityksen, jotka on pystytty yhdistämään perinteiseen tyylikkyyteen ja arvokkuuteen.

 

Mille Miglia -vanteita voi ostaa mm. vanteisiin ja renkaisiin erikoistuneista nettikaupoista, usein nopealla toimituksella ja asennuspalvelulla.

Mille Miglia vanteet tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun