MAK vanteita myyvät nettikaupat

Vannekaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Laatuvanne.fi, Vianor edustavat MAK -vanteita. Näet kaikki sivujemme MAK -vanteita myyvät vannekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan MAK -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vannekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

MAK Aluvanteet

MAK

Mak Wheels on johtava italialainen vannevalmistaja, jonka kilpailuetu muotoutuu vahvasta tuotekehityksestä, osaavasta muotoilusta ja modernista tuotannosta. Mak on perustettu vuonna 1990, mutta se rakentuu kahden vanhemman yrityksen pohjalle. Yrityksellä onkin vahva historia ja perinteet.

Mak tarjoaa asiakkaillensa laajan ja kattavan valikoiman vanteita. Käyttötarkoituksia on moninaisia, henkilöautoista katumaastureiden kautta vaativampaan käyttöön. Mak ryhmittelee vanteensa viiteen eri kategoriaan. Universal-vanteet sopivat useisiin eri automalleihin ja kuuluvat useimmiten budjettisegmenttiin. Suosittuja malleja ovat muun muassa Iguan ja Fatale. Brand Dedicated -vanteet ovat automerkkispesifisiä. Gothenburg sopii ainoastaan Volvoon ja Bimmer BMW:hen. Vankka Highlands soveltuu käytettäväksi Land Roverissa ja Range Roverissa. Värikäs ja erikoinen Jackie Black & Red on tehty Mineissä käytettäväksi. SUV/4x4/Heavy Duty -vanteita voi käyttää monissa olosuhteissa, mutta ne kestävät paremmin myös maastossa. Raptor ja Fuoco ovat kestosuosikkeja kuten myös nuorekas ja ennakkoluuloton Aria. Mak tarjoaa myös MS- sekä erikoisvanteita. Kilparadoille tarkoitetuista MS-vanteista erinomaisena esimerkkinä toimii pelkistetty Bee. Erikoisvanteita on tarjolla viittä erilaista mallia. Audace ja Mistral sekä nuorekas Corsa ovat monen suosikkeja näissä vanteissa.

Joustavuutta vannevalinnoissa

Joustavuus on kunnia-asia Makille. Yritys ymmärtää, että ei ole olemassa kahta samanlaista asiakasta ja heidän erilaisiin tarpeisiin täytyy vastata eri tavoin; joustavasti. Tämä oivallus leimaa yrityksen kaikkea toimintaa.

Joustavimmin Mak-vanteet saa hankittua netissä toimivista vanteisiin ja renkaisiin erikoistuneista nettikaupoista. Niistä on helppo valita sopivat vanteet, ja joustoa löytyy vaikkapa maksutapojen suhteen.

Mak Wheels tiivistetysti

Kokemuksia tästä vannemerkistä

Hänninen jari
Missä valmistus.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun