Keskin Tuning vanteet

Keskin

Keskin Tuning on perustettu vuonna 1996, ja yritys on kehittynyt lyhyessä ajassa merkittäväksi vannevalmistajaksi. Yrityksen toiminta perustuu ennen kaikkea uusiin ideoihin ja ennakkoluulottomaan kehitykseen. Keskin Tuning on joustava ja edelleen kasvava yritys. Yrityksen filosofia on tarjota asiakkaille huippudesignia ensiluokkaisessa tuotteessa.. Kaikki tuotteet Keskin valmistaa Saksassa, ja ne täyttävät erittäin vaativat laatustandardit. Vanteet valmistetaan takaamaan asiakkaiden turvallisuus sekä auton korkea jälleenmyyntiarvo.

Monipuolinen valikoima vanteita

Keskin Tuningin vannevalikoima on kompakti, mutta kuitenkin kattava ja monipuolinen. KT1 Klassik on nimensä mukaisesti ajaton klassikko, joka vuodesta toiseen keikkuu myyntilistojen kärkisijoilla. Vannetta on tarjolla tummalla ja vaalealla viimeistelyllä. KT2 Cupissa on paljon samaa kuin KT1:ssä, mutta malli on hieman modernimpi. Vanne vetoaa nuorekkaaseen ostajaan, joka ymmärtää menneisyyden merkityksen, mutta silti katsoo rohkeasti eteenpäin. KT11 Heaven saattaa hyvin olla juuri taivas vanneharrastajalle. Kaksivärinen huippumoderni vanne on varma katseen kääntäjä ja jos tarkoitus on herättää huomiota; on valintasi Heaven. Itämaisia vaikutteita omaavalla KT7:lla on oma vankkumaton kannattajakuntansa.

 

Vihreitä vanteita

Keskin Tuning arvostaa myös kestävää kehitystä ja onkin suunnittelussa ottanut huomioon kierrätettävyyden, energian kulutuksen ja materiaalien mahdollisimman vähäisen käytön. Yritys myös kunnioittaa työntekijöidensä oikeuksia.

Keskin Tuning -vanteet löytää kätevimmin netistä, jossa on nykyään paljon vanteita myyviä kauppoja. Näin on myös helppo järjestää vanteiden asennus.

Keskin Tuning tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun