Fondmetal vanteita myyvät nettikaupat

Vannekaupoista mm. RenkaatVaihtoon edustaa Fondmetal -vanteita. Näet kaikki sivujemme Fondmetal -vanteita myyvät vannekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Fondmetal -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vannekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Fondmetal Vanteet

Fondmetal

Fondmetal on italialainen yritys, jonka perusti vuonna 1970 Gabriele Rumi. Fondmetal on vuosien ajan ollut mukana valmistamassa osia moottoriurheilulle, ja yritys oli kahden vuoden ajan toimittajana Formula ykkösissä. Fondmetalin tuotteiden erinomainen laatu juontaa yrityksen arvoihin: rakkauteen tehtyyn työhön ja haluun kehittyä. Fondmetal osti vanteita valmistavan Radiuksen vuonna 1997 ja on valmistanut tällä merkillä vanteita siitä lähtien.

Laaja valikoima auton vanteita

Fondmetal tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia vanteita. Valikoima jakautuu kahteen osaan: Collezioneen ja Collezione 9 Performanceen. Jälkimmäinen soveltuu erinomaisesti käytettäväksi tehokkaissa urheiluautoissa, kun taas ensimmäinen on luotu jokapäiväisempään käyttöön, kuitenkin ylellisyyttä ja erinomaisia ominaisuuksia tarjoten. R15 Tri-colour tarjoaa käyttäjälle huippulaatua täysin ainutlaatuista tyyliä ja erinomaista laatua. Vanne soveltuu käytettäväksi aina ylellisimmissä autoissa, kuten kalliissa katumaastureissa. R15 on markkinoiden ainoa vanne, jossa on kolmea eri viimeistelyä: mattaa, kiillotettua mattaa ja kromia. R12-vanne on jälkeläinen yhdelle kaikkien aikojen innovatiivisimmista vanteista. R12 on aivan uudenlainen vanne, joka muuttaa asiakkaiden käsityksen laadusta. R12 on vahva mutta tyylikäs vanne, joka on valmistettu erittäin hyvin lämpöä kestävistä aineista.

Osaamista vannealalla

Fondmetal on teknologinen johtaja, joka on vuosia panostanut omaan tuotekehitykseen, jotta tuotteet pystyisivät vastaamaan asiakkaiden asettamia vaatimuksia. Aerolab on Dallara Automobilin kanssa luotu hanke, jossa pystytään kehittämään autojen ja sen osien aerodynamiikkaa.

Fondmetal-vanteita löytyy esimerkiksi useista netissä toimivista vannekaupoista. Useimmissa nettikaupoiss on mahdollista käyttää kätevää valintatyökalua, joka neuvoo juuri autollesi sopivat Fondmetal-vanteet.

tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun