Dotz vanteita myyvät nettikaupat

Vannekaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Svenska Gummihuset, Laatuvanne.fi edustavat Dotz -vanteita. Näet kaikki sivujemme Dotz -vanteita myyvät vannekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Dotz -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vannekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Dotz Vanteet

Dotz

Dotz valmistaa vanteita kahdessa mallistossa. Survival 4x4 Offroad -vanteet ovat nimensä mukaisesti suunniteltu toimimaan erinomaisesti haastavissa olosuhteissa. Tuning-vanteet vuorostaan ovat omassa elementissään viritetyissä autoissa, kuumalla asfaltilla.

Dotz vanteet sopivat vaikka viidakkoon

Survival-mallisto koostuu kuudesta ainutlaatuisesta vanteesta. Hammada, Pharao, Modular, Crunch, Rafting, Rafting ovat kaikki erinomaisia vanteita kun autolla lähdetään maastoon. Crunchia ei tarvitse käsitellä hellävaroen. Vanne on tehty kestämään, ja se pitää lupaamansa. Toisaalta vanteen designissa ei ole jouduttu tekemään kompromisseja. Vanteen ulkonäkö on miellyttävä ja huomiota herättävä. Dakar tarjoaa Crunchia minimalistisempaa ja klassisempaa muotoilua. Metallisen harmaa Dakar on turvallinen ja varma valinta. Erottuvuutta asiakas saa valitsemalla tummennetun viimeistelyn. Dakar valmistetaan Dotzin tehtailla Sveitsissä, jossa työn laatu on aina erinomainen ja jälki luotettava. Dakar kestää kovaakin rallia Pariisista aina Dakariin.

Urbaaniin viidakkoon

Keskustan kaduille ja neonvalojen loisteeseen Dotz on suunnitellut laajan ja monipuolisen malliston. Fast Fifteen Dark tarjoaa ennennäkemätöntä suorituskykyä. Raju ja aggressiivinen muotoilu yhdistyvät eleganttiin viimeistelyyn luoden keveän vaikutelman. Asymmetrinen vanne pistää silmään ja on erinomaisten ominaisuuksien lisäksi myös vaikuttava ja kiinnostava ulkonäöltään. Rapier vuorostaan heijastelee entisaikojen teräasetta ja sen ominaisuuksia. Kuten rapiiri oli vuosia sitten miekoista parhain, on Rapier nykyään halutuin vanne ja tietynlainen statussymboli autoilijoiden keskuudessa. Rapier soveltuu käytettäväksi pienissä mutta tehokkaissa autoissa kuten Fiat 500 ja Polo GTi

Olet sitten matkalla betoni- tai oikeisiin viidakoihin, kannattaa Dotz-vanteita hakea renkaisiin ja vanteisiin erikoistuneista nettikaupoista. Niiden kautta hoituu myös asennuksen järjestäminen, ja sitten olet valmis seikkailuun uudet Dotz-vanteet allasi!

Dotz autonvanteet tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun