Dezent vanteita myyvät nettikaupat

Vannekaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Svenska Gummihuset, Laatuvanne.fi edustavat Dezent -vanteita. Näet kaikki sivujemme Dezent -vanteita myyvät vannekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Dezent -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vannekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Dezent Alumiinivanteet

Dezent

DEZENT on kotoisin Saksasta ja Sauerlandin alueelta. Tämä alue on tunnettu metalliteollisuudesta, joka on luonut Made in Germany –tunnuksella suuren arvon ja kunnioituksen ympäri maailmaa. DEZENT on jo kauan valmistanut vanteita edullisin hinnoin. Kevytmetallivanteet olivat vielä jokin aika sitten luksustuote, ja tätä kategoriointia vastaan DEZENT on taistellut kilpailukyisellä hinnoittelullaan.

DEZENTin valikoima on kattava ja monipuolinen. Suurimmat hitit ovat mallit F ja T. F luo autoon kuin autoon harmonisen lookin, tehden liki mistä tahansa autosta urheilullisen ja nuorekkaan. T-mallissa muotoilu on dynaamisempi ja vielä urheilullisempi. Kysyntä tälle mallille on ollut viime aikoina valtaisa. Muita suosittuja malleja ovat katumaastureihin suunnatut M ja R. V-malli on kohdennettu pienempiin henkilöautoihin. Nämäkin autot saa näyttämään urheilullisilta DEZENTin vanteilla. V:n saat myös halutessasi tyylikkäällä mustalla viimeistelyllä. Uusinta uutta vanneteknologiassa tarjoaa A-malli. Vanteessa on käytetty ensimmäisenä vanteena Nano tec –viimeistelyä, joka tekee vanteesta erinomaisen helpon puhdistaa ja hoitaa. RB-mallin kaksivärinen viimeistely antaa sille voimakkaan ja tyylikkään ulkomuodon, kuitenkin säilyttäen urheilullisuuden.

Teknisen osaamisen lisäksi DEZENTillä on tietotaitoa suunnittelussa, logistiikassa ja varaston hallinnassa. Tällä osaamiskoktaililla pystytään varmistamaan, että DEZENT-tuotteita on helposti ja nopeasti saatavilla asiakkaille ympäri maailmaa.

Jo valmiiksi edullisia DEZENT-vanteita saattaa löytää vieläkin halvemmalla renkaita ja aluvanteita myyvistä nettikaupoista. Monet kaupat toimittavat vanteet parissa päivässä mieleiseesi asennusliikkeeseen, josta voit huristella kotiin uusilla DEZENT-vanteillasi.

tiivistetysti

Kokemuksia tästä vannemerkistä

aimo Miettinen4
Löytyykö uuteen skoda fabia 111 mustaa vannetta jonka mitat olis alkuperäis vanteen veroiset,mitat on 6x15 et 38 reikä 57,1 kiitos tidosta T,Aimo

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun