Laatuvanne.fi

Laatuvanne.fi

153.2
(15)
 • Suomalainen rengas ja vannekauppa
 • Toimitus 1-5 arkipäivää
 • Yli 200€ tilaukset ilmaisella
 • Maksa laskulla, osamaksulla, verkkopankissa tai luottokortilla

  Laatuvanne.fi alennuskoodit

  Nopea jopa 1-2 päivän toimitus

  Vannemerkkiä klikkaamalla näet Laatuvanne.fi -tuotteet.
  Laatuvanne.fi on suomalainen verkkokauppa, joka myy kesä- ja talvirenkaita, vanteita sekä rengas- ja vannepaketteja kilpailukykyisin hinnoin. Sitä hallinnoi Rengas-Nyyssönen Ky. Yli 30 vuoden kokemuksella vannekauppa myy vain Suomen oloihin soveltuvia vanteita. Vannevalikoima on kattava ja kuuluu Suomen laajimpiin. Laatuvanne.fi:stä löytyviä vannemerkkejä ovat muun muassa AEZ, Alutec, Autec, Devino, DOTZ, Enzo, MAK, Ronal, RS ja Special Fälgar. Myynnissä olevia vanteita voidaan hakea esimerkiksi tuotemerkin ja koon perusteella. Laatuvanne.fi:n asiakkailla on verkkokaupasta erittäin hyviä kokemuksia. Käyttämällä esimerkiksi Internet-sivuilta alennuskoodeja.fi ja alennus.fi löytyviä alennuskoodeja voidaan saada alennusta vannetilauksista.

  Vanteiden tilaaminen netistä on vaivatonta. Laatuvanne.fi:n tilaukset toimitetaan nopeasti ja luotettavasti Matkahuollon kautta. Toimitusaika on yleensä 1-5 arkipäivää tilauksen tekemisestä, josta poikkeuksena ovat tilaustuotteet, joiden toimituksessa voi kestää pidempään. Toiveiden mukaan renkaat voidaan toimittaa suoraan kotiovelle. Vaihtoehtoisesti tilaukset voidaan noutaa lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Kun tilauksen loppusumma ylittää 200 euroa, siihen sisältyy ilmainen kotiinkuljetus Suomeen. Maksamiseen voidaan käyttää kaikki suomalaisia verkkopankkeja. Lisäksi verkkokaupassa voidaan maksaa tietyillä pankki- ja luottokorteilla, joita ovat Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard. Tämän lisäksi tilaus voidaan maksaa Matkahuollon Bussiennakkoa käyttäen kotiinkuljetuksen yhteydessä kuljettajalle tai tilauksen noudon yhteydessä Matkahuollon toimipisteeseen. Vanteiden tilaaminen osamaksulla on myös mahdollista.


  Kokemuksia tästä vannekaupasta

  Lauri1
  Ostin kyseisestä putiikista vanteet toisen firman kautta ja vanteet eivät kestäneet viikkoa tavallista ajoa. Laatuvanne ei ota kantaa eikä vastuuta virheestä. En suosittele kenellekkään. Onneksi nykyään on helppoa varoittaa muita.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun