Laatuvanne.fi

Laatuvanne.fi

183.2
(18)
 • Suomalainen rengas ja vannekauppa
 • Toimitus 1-5 arkipäivää
 • Yli 200€ tilaukset ilmaisella
 • Maksa laskulla, osamaksulla, verkkopankissa tai luottokortilla

  Vannemerkkiä klikkaamalla näet Laatuvanne.fi -tuotteet.
  Laatuvanne.fi on suomalainen verkkokauppa, joka myy kesä- ja talvirenkaita, vanteita sekä rengas- ja vannepaketteja kilpailukykyisin hinnoin. Sitä hallinnoi Rengas-Nyyssönen Ky. Yli 30 vuoden kokemuksella vannekauppa myy vain Suomen oloihin soveltuvia vanteita. Vannevalikoima on kattava ja kuuluu Suomen laajimpiin. Laatuvanne.fi:stä löytyviä vannemerkkejä ovat muun muassa AEZ, Alutec, Autec, Devino, DOTZ, Enzo, MAK, Ronal, RS ja Special Fälgar. Myynnissä olevia vanteita voidaan hakea esimerkiksi tuotemerkin ja koon perusteella. Laatuvanne.fi:n asiakkailla on verkkokaupasta erittäin hyviä kokemuksia. Käyttämällä esimerkiksi Internet-sivuilta alennuskoodeja.fi ja alennus.fi löytyviä alennuskoodeja voidaan saada alennusta vannetilauksista.

  Vanteiden tilaaminen netistä on vaivatonta. Laatuvanne.fi:n tilaukset toimitetaan nopeasti ja luotettavasti Matkahuollon kautta. Toimitusaika on yleensä 1-5 arkipäivää tilauksen tekemisestä, josta poikkeuksena ovat tilaustuotteet, joiden toimituksessa voi kestää pidempään. Toiveiden mukaan renkaat voidaan toimittaa suoraan kotiovelle. Vaihtoehtoisesti tilaukset voidaan noutaa lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Kun tilauksen loppusumma ylittää 200 euroa, siihen sisältyy ilmainen kotiinkuljetus Suomeen. Maksamiseen voidaan käyttää kaikki suomalaisia verkkopankkeja. Lisäksi verkkokaupassa voidaan maksaa tietyillä pankki- ja luottokorteilla, joita ovat Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard. Tämän lisäksi tilaus voidaan maksaa Matkahuollon Bussiennakkoa käyttäen kotiinkuljetuksen yhteydessä kuljettajalle tai tilauksen noudon yhteydessä Matkahuollon toimipisteeseen. Vanteiden tilaaminen osamaksulla on myös mahdollista.


  Kokemuksia tästä vannekaupasta

  make.sipinen5
  Erinomainen ja nopea palvelu,hinnat ja laatu kohallaan.TÄYS KYMPPI.
  Laatuvanne.fi asiakaspalvelu
  Hei Lauri, Vanteiden takuun alaisuuteen kuuluu raaka-aine virhevastuu, sekä kuljetusvakuusvastuu, vastaamme aina virheellisestä tuotteesta ja tämä korvataan asianmukaisesti, jos näin on aihetta. Esimerkkinä: jos vanne sattuu vuotamaan uutena, tämä korvataan vannetehtaan/maahantuojan avustuksella ja asiakas saa veloituksetta uuden vanteen tilalle, yleensä tällaisissa tapauksissa myös olemme korvanneet asiakkaalle aiheutuneet ylimääräiset vannetyökustannukset. Sama pätee myös kuljetusvauriollisiin vanteisiin, jos vanteessa on selkeää pystyheittoa, tai jos vanteeseen on tullut selkeä iskemä ja tämä todetaan ennen allelaittoa selkeästi. Tässä teidän tapauksessanne vanteet ostaneelta korjaamolta on tiedusteltu edellämainitut asiat, vanteet ovat olleet suorat, sekä ehjät allelaitettaessa, minkä jälkeen vastuu siirtyy käyttäjälle, me emme voi valitettavasti tietää, mitä tuossa 1-2 viikon ajon aikana on tapahtunut, joten takuu ei valitettavasti kata ajon aikana sattunutta vanteen kieroutumista. Korjaamon mukaan molemmat kierot vanteet ovat samalla puolella autoa, mikä poikkeuksetta on merkki siitä, että vanteilla on ajettu routamonttuun tai muuhun terävään pintaan. Tämä on toki valitettavaa, mutta ei mitenkään poikkeuksellista, ison tuumakoon vanteet ja matalanprofiilin renkaat ovat suomen teillä aina riskialtis yhdistelmä näiden kieroutumisten suhteen, kesän aikana varsin moni asiakkaamme joutuu tilaamaan 1-2 uutta vannetta kieroksi menneiden tilalle, nämä ovat pääsääntöisesti aina isoja tuumakokoja, yhdistävä tekijä kaikissa on huonot tieolosuhteet. Ystävällisin terveisin Laatuvanne.fi asiakaspalvelu
  Lauri1
  Ostin kyseisestä putiikista vanteet toisen firman kautta ja vanteet eivät kestäneet viikkoa tavallista ajoa. Laatuvanne ei ota kantaa eikä vastuuta virheestä. En suosittele kenellekkään. Onneksi nykyään on helppoa varoittaa muita.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun