Skruvat

Skruvat

33.7
(3)
 • Vanteet ja muut tuotteet toimitetaan aina kotiovelle
 • Toimitusaika 2-4 arkipäivää
 • Laajat maksutavat

  Skruvat alennuskoodit

  Ilmainen toimitus renkaille+vanteille
  Ensimmäisestä ostoksesta -15% alennus

  Skruvat on vuonna 2008 perustettu yritys, joka on kasvanut nopeasti Pohjoismaiden suurimmaksi auton varaosien, renkaiden ja vanteiden verkkokaupaksi. Verkkokaupan kautta palvellaan tuhansia tyytyväisiä asiakkaita joka viikko. Internetin ansiosta nyt on mahdollista ostaa laadukkaita autonosia hyvin edullisin hinnoin. Jatkuvasti kasvava yli 200 000 tuotteen kuvasto tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita autonosia autoosi. Yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa yhtiö voi myös tarjota parasta laatua ja parasta arvoa rahalle. Saatavilla on varaosia kaikilta suurimmilta automerkeiltä, kuten Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen ja Volvo.

  Verkkokaupan tuotekategorioihin kuuluvat: varaosat, autotarvikkeet, renkaat ja vanteet, työkalut, tee se itse –tuotteet sekä öljyt. Verkkokaupassa asioimista ja varaosien etsintää helpottaa autosi tunnistus rekisteritunnuksesi perusteella. Tutustu Skruvatin laajoihin vannevalikoimiin osoitteessa: http://www.skruvat.fi/Vanteet-C1195.aspx. Kotiinkuljetuksesta peritään erikseen pieni maksu. Onkin syytä tutustua toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

  Skruvat tarjoaa uusille tilaajille huikeita etuja: nopea ja ilmainen toimitus (tilauksen summan pitää ylittää 60 €), Suomen parhaat hinnat hintatakuulla sekä 14 vuorokauden avokauppa ja 2 vuoden takuu. Maksut hoituvat kätevästi netissä. Tarjolla on monia eri maksutapoja: korttimaksut, lasku, suoramaksu, Paypal-tili sekä osa-maksulla Klarna-tilin kautta.

  Seuraa Skruvatin kampanjahintoja ja tarjouksia. Tutustu myös Skruvat.fi:n tarjoamiin mahdollisiin alennuksiin osoitteessa http://www.alennus.fi tai tilaa itsellesi Skruvatin uutiskirje.

  Yhteenveto Skruvat kaupasta
  Kokemuksia tästä vannekaupasta

  Hannes kalliokoski1
  Tähän astiset kokemukset huonot.. Vääriä osia lähetetään ja auto seisoo.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun