Rengaskeskus

Rengaskeskus.com vanteet

00.0
(0)

   Vannekauppa on lopettanut toimintansa.

   Rengaskeskus.com on monipuolinen autokorjaamo, jossa hoituvat huolto- ja korjaustyöt henkilö- ja pakettiautoihin sekä SUV-ajoneuvoihin. Rengaskeskus sijaitsee Helsingin Heikinlaaksossa, Korvasienentie 6:ssa. Yritys kuuluu laajaan Autoasi-ketjuun. Yritys on keskittynyt auton fiksaus- rengas-, ja vannepalveluihin, tuulilasin vaihtoon/korjauksiin sekä vetokoukkujen asennuksiin.

   Rengaskeskuksen päärengasmerkkejä ovat Kumho, Bridgestone, BFGoodrich, Continental, Michelin ja Nokia. Saatavilla on myös paljon muita merkkejä.

   Kaipaatko autollesi piristystä? Hanki kunnon vanteet, jotka huomataan. Pääset tutkimaan Rengaskeskuksen huimaan valikoimaan nettikaupan osoitteessa: http://rengaskeskus.com/vanteet.html. Voit myös jättää nettikaupan kautta tarjouspyynnön tai kyselyn koskien autoosi sopivista renkaista ja/tai vanteista. Netin kautta voit myös varata muita tarpeellisia huoltotoimenpiteitä, jos tarve vaatii. Tutustu yrityksen edullisiin palveluhintoihin nettiosoitteessa http://www.rengaskeskus.com/rengaspalvelut.html.

   Nyt verkkokaupasta löytyy on uutuutena Vannesimulaattori. Simulaattorin avulla voit rekisterinumerosi perusteella hakea autoosi juuri sopivat vanteet pienellä vaivalla. Vannesimulaattorin oikeasta yläkulmasta ”i-painikkeesta” saat lisätietoja valitsemistasi vanteista.

   Voit käydä asennuttamassa tai noutamassa tilaamasi tuotteet yhden – kahden arkivuorokauden kuluttua ostoksestasi Rengaskeskus.com -palvelupisteessä. Tilausvahvistuksesta selviää tarkemmin määritelty ajankohta. Jos toimitusaikoihin tulee muutoksia, niistä ilmoitetaan viipymättä. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja palvelutarjontaan sekä toimitus- ja maksuehtoihin verkkokaupan osoitteessa: www.rengaskeskus.com.

   Tarkista myös Rengaskeskuksen tarjoamat mahdolliset alennukset osoitteesta alennus.fi Huomio: On olemassa myös kaksi lähes samalla nimellä toimivaa autonrengas- ja vannepalveluita tarjoavaa liikettä: www.rengaskeskus.fi, joka toimii Seinäjoella sekä Turussa toimiva Delta Rengaskeskus.

   Yhteenveto Rengaskeskuksesta
   Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


   Siirry alkuun