Vianor

Vianor

33.0
(3)
  • Toimitukset vain Vianor-ketjun asennusliikkeen kautta

  Vannemerkkiä klikkaamalla näet Vianor -tuotteet.
  Vianor on autoiluun ja rengas- ja vannepalveluihin keskittynyt kasvava ketju, johon kuului vuoden 2013 lopussa yli 1200 myyntipistettä 27 eri maassa. Vianorilla on laaja ja toimiva verkosto rengasliikkeitä, joita ei tarvitse kaukaa hakea. Kaiken kaikkiaan ketjussa työskentelee noin 1400 rengasalan osaajaa, joilla on vankka ammattitaito ja vuosien kokemus alalta. Suomessa on yli 80 Vianor-myyntipistettä ympäri maan, Helsingistä aina Kemijärvelle saakka. Suomessa Vianoriin voit tutustua helpoiten nettiosoitteessa vianor.fi

  Vianorista löydät laajan valikoiman renkaita ja vanteita henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin sekä moottoripyöriin. Vuosittain Vianor myy toista miljoonaa henkilö- ja pakettiauton rengasta. Myytäviä rengasmerkkejä ovat mm. Nokian Renkaat, Michelin ja Bridgestone. Ketjun vannevalikoimista löytyy mm. seuraavia merkkejä: Trend, AEZ, Dezent, Dotz ja monia muita. Suuret myyntimäärät mahdollistavat myös kilpailukykyiset hinnat.

  Rengas- ja vanneasennusten lisäksi Vianor-myyntipisteissä voit tarkistuttaa ohjauskulmat, huollattaa ilmastoinnin, vaihdattaa öljyt ja iskunvaimentimet, hyödyntää renkaiden kausisäilytystä tai tarkistuttaa auton akun ja iskunvaimentimet.

  Vianorin verkkokaupasta voit ostaa renkaita ja vanteita 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Internetin kautta hoidat myös ajanvaraukset Vianorin tarjoamiin muihin palveluihin helposti ja kätevästi. Hinnoittelu on selkeää: renkaiden hinnat sisältävät kierrätysmaksun 2,17 €/rengas ja alv:n 24 %, vanteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Hinnat sisältävät myös 5 % verkkokauppa-alennuksen tuotteista. Tutustu netissä myös kätevään Vannevalitsimeen osoitteessa: Vianor.fi

  Tilaukset toimitetaan aina jonkin ketjuun kuuluvan asennusliikkeen kautta. Vianorissa käyvät maksuvälineenä käteisen ja tavallisten pankkikorttien lisäksi mm. Visa, Visa Electron, Eurocard, Mastercard jne. Myös osamaksulla maksaminen onnistuu. Katso tarkemmat kuvaukset osoitteesta: http://vianor.fi/vianor/maksutavat/.

  Yhteenveto Vianorista
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun