Vannetukku

Vannetukku

00.0
(0)
 • Valikoima kattaa yli 100 000 rengas tai vannetta
 • Toimitus jopa 1-2 arkipäivässä hintaan 9,90-49,90€
 • Kaikilla tuotteilla 12kk takuu

  Vannetukku Oy on Suomen suurin renkaiden ja vanteiden nettikauppa. Keskusvarasto sijaitsee Kouvolassa, josta tuotteita toimitetaan Suomen lisäksi Pohjoismaihin ja Baltiaan. Varastovalikoimista löytyy yli 100 000 rengasta ja vannetta nopeaan toimitukseen. Vannetukku toimii lukuisien rengas-, vanne- ja korjaamokonemerkkien valtuutettuna maahantuojana Suomessa. Lisäksi tarjolla on hyvä valikoima myös muiden valmistajien tuotteita. Vannetukussa Sinua palvelee yli 30 rengas- ja vanneammattilaista, jotka ovat aina valmiina auttamaan rengas-ja vannekysymyksissäsi. Renkaiden ja vanteiden nettikauppa aloitettiin vuonna 2006, mutta yritys on perustettu jo vuonna 1964.

  Vannetukku tarjoaa vanteet parhaaseen hintaan kotiovelle toimitettuna. Tuotevalikoimista löytyy laaja valikoima sekä alumiini- että peltivanteita. Valikoimissa on myös asuntovaunun ja peräkärryn vanteita. Vanteet voidaan hakea valikoimista pikahaulla tai automerkin perusteella. Vanteita voi etsiä myös tietyn tuumakoon perusteella. Tutustu myös muihin vannetarvikkeisiin.

  Vannetukun verkkokaupan hinnoittelu on selkeää. Kaikki tuotteet sisältävät ALV:n 24%. Hinnat ovat kappalehintoja renkaiden ja vanteiden osalta. Paketti sisältää aina 4 rengasta ja vannetta sekä asennuksen. Verkkokaupan maksutapoja ovat verkkopankkimaksu, luottokortit, Visa Electron, tilisiirto, Vannetukun Nettiluotto, lasku (laskutuspalkkio 5 €) sekä Klarna-lasku. Klarna-tilin avulla voit maksaa ostamasi tuotteet osamaksulla. Nopeimman toimituksen varmistat maksamalla tilauksen verkkopankissa tai luottokortilla: tällöin maksu näkyy heti. Tilisiirroilla maksettaessa saattaa viive olla 1 – 5 päivää. Normaalisti tilaus postitetaan 1 – 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tavarat tuo kotiovellesi Postin Keltainen Kuljetus (Itella). Toimituskuluja peritään 24,90 €. Tällä kiinteällä toimituskululla saat siis suuremmankin erän renkaita tai vanteita toimitettuna kotiisi samalla hinnalla.

  Vannetukun noutopiste sijaitsee Kouvolassa. Voit myös tilata tuotteet suoraan jollekin Vannetukun asennustyöyhteiskumppaneista (voit hakea listalta sopivimman vaihtoehdon). Kaikille tuotteille myönnetään 12 kuukauden takuu. Takuu ei kata asennus- ja käyttövirheitä. Mahdolliset reklamaatiot hoidetaan asiakaspalvelun kautta, selvällä suomen kielellä. Lisäksi tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautuskoikeus.

  Yhteenveto Vannetukusta
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun