RenkaatVaihtoon

RenkaatVaihtoon

392.4
(39)
 • Yli 50 000 tuotteen valikoima
 • Toimitus 9 euroa / vanne tai rengas, toimitetaan kotiovelle
 • Hyvät maksutavat

  RenkaatVaihtoon alennuskoodit

  Jopa 20% alennus talvirenkaista
  Jopa 15% alennusta kesärenkaista!

  Vannemerkkiä klikkaamalla näet RenkaatVaihtoon -tuotteet.
  RenkaatVaihtoon.fi takana on ruotsalainen Bythjul Norden AB, joka on eräs Pohjoismaiden suurimmista renkaita ja vanteita internetin kautta myyvistä yrityksistä. RenkaatVaihtoon on vuodesta 2002 lähtien toiminut Internetissä, ja pyrkii jatkuvasti olemaan alan parhaita toimitusajoista, valikoimasta ja käyttäjäystävällisyydestä puhuttaessa. RenkaatVaihtoonlla on iso keskusvarasto (Ruotsin Karlstadissa) missä varastoidaan yli 50 000 tuotetta. Tämän takia RenkaatVaihtoon pystyy nopeasti toimittamaan suuren osan valikoimastaan. Vuonna 2011 RenkaatVaihtoon perusti myös tytäryhtiöt myös Englantiin ja Saksaan. Saman yrityksen verkkokaupat muissa maissa ovat: Ruotsissa www.bythjul.com, Tanskassa www.goodgrip.dk, Norjassa www.byttdekk.com, Saksassa www.goodgrip.de sekä Englannissa http://www.goodgrip.co.uk/.

  RenkaatVaihtoon.fi on toiminut vuodesta 2007 alkaen. Nettisivustolta löytyvät helposti valikoimat talvi- ja kesärenkaita, rengaspaketteja ja vanteita. Lisäksi on aina tarjolla joitain poistoeriä renkaita ja vanteita outlet-valikon alta. Myös hakukoneet auttavat oikeiden renkaiden tai vanteiden löytämisessä lähes kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Voit säästää jopa 40 % verrattuna alan muihin yrityksiin, kun ostat renkaasi tai vanteesi RenkaatVaihtoonlta. RenkaatVaihtoon.fi valikoimiin kuuluu kaikki suurimmat rengas- ja vannevalmistajat, kuten muun muassa Nokian Renkaat, Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental, SVF, Ace, sekä Enzo.

  RenkaatVaihtoon.fi verkkokauppa kertoo ja opastaa myös kuluttajia renkaiden ja vanteiden tuotekoululla. Näissä opastetaan kuluttajia tutustumaan paremmin materiaaleihin, merkintöihin ja kuinka oikeantyyppiset renkaat ja vanteet tulee valita. Lisäksi on muuta tärkeää tietoa mm. rengastesteistä, talvirenkaiden käyttöajoista, renkaiden urasyvyyksistä ja rengaspaineista.

  RenkaatVaihtoon.fi vanteet ovat edulliset ja hyödyt niin halvin hinta -takuusta, tyytyväisyystakuusta kuin myös nopeasta ja vaivattomasta toimituksesta. Saat lisäksi vanteesi asennettua helposti ja vaivattomasti asennusverstaassa, joka sijaitsee aina lähellä sinua. Asiakaspalvelijamme ovat asiantuntijoita vanneasioissa, joten he auttavat sinua mielellään. Myymme uusimpia vannemallit kaikilta isoilta valmistajilta kuten: OZ, Enkei, Breyton, Carlsson, TSW, Advanti, Nitro, König, Incubus, Team Dynamics, MSW, BM racing, Image, Kronprinz, Maxion, Ace, AEZ, ATS, AWC, Alpina, Alutec, Axe, BBS, BSA, Boss, Dare, Devil, Diamond, Dotz, Enzo ja monilta muita. Tule tutustumaan verkkokauppamme laajaan valikoimaan!

  Yhteenveto RenkaatVaihtoonsta


  Kokemuksia tästä vannekaupasta

  Sven5
  Nyt kun olen lukenut noi arvestelut niin mietityttää että paljonko aikaa minulla menee ... kaikki niksit ja konstit on jo koettu (s-posteihin ei vastata, puhelut katkee sun muuta). Kuukausi on jo mennyt... mitäs veikkaatte onnistuuko? Suosittelen jos on aikaa ja ylimääräisiä hermoja :)
  Harri Helander1
  Tilasin vanteet. Joista yksi oli viallinen. Lupasivat ottaa sen reklamaatioon ja toimittaa uuden tilalle. Näin tapahtuikin. Mutta niin tuli myös myös lasku tuosta viallisen tilalle toimitetusta. Sen jälkeen ei ole sähköposteihin paljon vastailtu. En siis suosittele.
  Sakke Hyvinkää1
  Tyrematen sivut ei toimineet uusimmalla Chromella, laitoin auton rekkarin - ei tuloksia. Yritin valita auton merkkiä, ei mitään. Yritin valita renkaan kokoa, sivu vaan latautuu uusiksi ja samat valinnat tarjolla. Millähän ihmeellä täältä onnistuis jotain tilata, tarvii varmaan kokeilla faksia ja kirjekyyhkyä.
  Mikä asiakaspalvelu?1
  Muutaman kerran yritin ottaa yhteyttä, mutta mitään vastausta ei kuulu. Ei puhelimeen, eikä sähköpostiin. En suosittele puljua kenellekään!
  Toimitus tökki2
  Muuten hyvä palvelu, mutta renkaat ja vanteet toimitettiin myöhässä. Kannattaa varata reilu viikko toimitusaikaan lisää ilmoitetusta, jos haluaa että renkaat on käytettävissä silloin kun niitä tarvitsee.
  Makke1
  Älkää missään nimessä tilatko tuolta! Toimitus ja asiakaspalvelu on huonointa mitä olen koskaan kokenut, vaikka ilmeisesti pääsin vähällä kun oli sentään oikeat renkaat
  Sähläämistä
  Tilasin 16" aluvannesarjan ja niille uudet nastarenkaat asennettuna ja kotiin toimitettuna. Kaikki näytti olevan kunnossa, mutta auton alle laitettaessa huomasin että yksi neljästä vanteesta olikin väärällä (liian isolla) pulttijaolla! Jonotuksen jälkeen sain yhteyden asiakaspalveluun joka lupasi lähettää uuden renkaan ja vanteen. Väärän haki postin kuski pois. Sain uuden renkaan ja vanteen, mutta nämä sankarit lähetti vanteen ja renkaan erikseen, ei asennettuna! Ei muuta kun uudestaan soitto asiakaspalveluun, jossa pyysivät viemään renkaan ja vanteen läheiseen rengasliikkeeseen asennettavaksi ja laittamaan siitä laskun heille. Kokonaisuutena niin paljon hutilointia josta koitui ylimääräistä vaivaa, joten en suosittele ko. lafkaa kenellekään!
  Jolle S
  Olen odottanut talvirenkaita vanteineen yli kuukauden tältä firmalta.. Toimituksen piti olla alle 2 viikkoa. \r\nTässä odotelessa onkin talvi tulossa, ja minulla ei ole talvirenkaita, vaikka niistä olen maksanut ja niiden piti tulla syyskuun toisella viikolla. Ei jatkoon.
  Ala-arvoista asiakaspalvelua1
  Tilaus tehty 15.10.2016, toimituksen arvioitu saapuvan 26.10.2016. Kyselin tilauksen perään 27.10.2016 soittamalla asiakaspalveluun kahdesti, kummallakin kerralla 10-15 minuutin jonotusaika. Asiakas ei saa tilauksestaan mitään tietoja sähköpostitse automaattisesti, jos tilaus on myöhässä tai sitä ei esimerkiksi toimiteta laisinkaan. Toisella soitolla sain lupauksen, että minulle soitetaan, mikäli tuotteet eivät lähtisi tänään varastolta kuljetukseen. (Mistä ne nyt yhtä äkkiä olisivat löytyneet/mikseivät ne lähteneet jo silloin kuin niiden piti?!?) Sitä soittoa odotellessa! Ihmetyttää suuresti, että miksi asiakasta ei informoida toimittajan puolelta ajoissa, mikäli tuotteiden ja/tai toimituksen kanssa on ongelmia, vaan asiakkaan on itse oltava aktiivinen ja pidettävä huolta omasta tilauksestaan. Mikäli näin en olisi tehnyt, odottelisimme edelleen tilausta saapuvaksi, jos nyt ylipäätään renkaat vanteineen ikinä tulevat perille. Nyt tulee todella kiire hankkia renkaat vanteineen toisesta paikkaa, jos/kun tämä firma ei tilaamianin tuotteita toimita. En suosittele!
  SUV renkaat4
  Tilasin 13.10. Hakkapeliitta 8 SUV 235/65-17" renkaat, toimitus tuli ajallaan 18.10. Autokorjaamo Masteriin. Renkaat oli 719€, toimitus 29€ ja asennus vanteille 80€. Renkaissa DOT merkintä oli tälle vuodelle eli tuoretta tavaraa. Homma toimi kuten piti ja säästöä 200-300€. Voin suositella!
  Jusander3
  Marko hei. Paistoaika 0516 tarkoittaa, että renkaat on valmistettu viikolla 5 vuonna 2016, eli siis helmikuun ekaviikolla. Sait ainakin tosi tuoreet renkaat.
  ei rahoja takaisin1
  ole valmis ottamaan renkaat vastaan kun tilaat renkaat vaihtoon-fi vaikka ne ovatkin väärää merkkiä ja kokoa mitä tilasit,sillä rahojen takaisin saanti ei tule onnistumaan -itse olen kuukauden yrittänyt ilman tulosta kolme viikkoa aikaa luvattiin 3-5 vrk ja nyt tuli tietoa että 10 vrk siitä kun he saavat tietoa jostain.täsin käsittämätöntä toimintaa.
  usko tai älä1
  uskomaton tilanne renkaat vaihtoon.fi lähetti minulle ihan väärän merkkiset ja kuviolla olevat renkaat koska en voinut ottaa niitä vastaan ja ne lähetettiin takaisin niin nyt he yrittävät maksattaa minulle rahtikustannukset TARUA vai TOTTA.
  varo vaaraa1
  Hei en suosittele kenellekkään tätä firmaa henkilöstö täysin tietämätöntä porukkaa itse olen maksanut renkaat jo 3 viikkoa sitten ja kaksi viikkoa sitten tuli postiin täysin väärää merkkiä olevat renkaat joita tietenkään en voinut ottaa vastaan koska ne eivät sopineet autooni, mutta rahojen takaisin saanti Ei onnistu tästä firmasta kukaan ei tiedä mitään olen nyt odottanut 3 viikkoa. EN voi Suositella tätä firmaa kenellekkään.
  Uskomatonta1
  Tilasin renkaat, mitään ei kuulunut. Seurannassa näkyi, että tilaus meni perille ja oli käsittelyssä. Soitin ja kysyin, miksi ei ole lähetetty. Puhelimeen vastannut lupasi ottaa asiasta selvää, mutta mitään ei kuulunut. Kolmen soittoni jälkeen mitään ei edelleenkään tapahtunut eikä selvinnyt. Peruin tilauksen. Sen vahvistus tuli kolmen vrk:n kuluttua sähköpostiin. Ihmeellistä, että kannattaa toimia tällä tavalla. En suosittele kenellekään.
  viet nguyen1
  Asiakaspalvelu ei toimi kuin muut rengas firma, liian pitkä toimitus aika kuin mainoksessa, ei kukaan vastaa puheluun eikä maileihin. En suosittele kenellekään.
  Marko1
  Jäi todella paska maku tästä firmasta. Luvatusta 8-12 päivän toimitusajasta jäätiin jälkeen toinen 12 päivää. Asiakaspalveluun pääsin pitkän jonotuksen jälkeen mutta tyttö toisessa päässä ei voinut kuin todeta että ei ole lähtenyt. Aivan turha puhelu, miksi edes pidetäään moista palvelua kun ei mitään tietoa sieltä saa. Seurantakoodi ei kertonut juuri mitään jonka sieltä alunperin lähettivät. Renkaat tuli lopulta kolmen viikon jälkeen. Hauskaa oli huomatta että renkaat jotka tilasin, saapuivat huhtikuussa 2016, mutta renkaissa paistoaika 0516. Sain siis renkaat joita ei vielä ollut paistettu?!
  Vanteet1
  Kuukausi tilauksesta ja toimitusvahvistus tuli pariviikkoa sitten seurantakoodin kera. Koodi ei toimi eikä DHL löydä omilla viitteillään lähetystä. Asiakaspalvelussa näkevät, että tavarat lähteneet varastolta, mutta kukaan ei tiedä missä tuotteet on menossa. Asiakaspalveluun puhelimitse pitkä odotusaika eikä sähköpostilla saa vastausta. Älkää hyvät ihmiset tilatko tästä firmasta yhtään mitään.
  Minä1
  Reilu 2 viikkoa oottelin, tilaus näyttää että käsittelyssä. Asiakaspalvelusta tiedustelu, useamman päivän päästä vastausta että toimittajalla joku jökkii mutta seuraavana päivänä pitäs tilaus edetä. Useamman päivän odottelin eikä mitään tapahdu, peruutin tilauksen. Liekkö vaikuttanu ns. rengassesonki mutta olisi edes toivonut ilmotusta viivästyksistä...
  Minna Holma1
  Asiakaspalvelu kragaa oikeen kunnolla. He eivät tiedä onko renkaat jo tulleet varastoon tai että milloin ne mahdollisesti tulee heille. Sain tilauksestani vain parin päivän päästä tilausvahvistuksen jossa luki että toimitusaika 5 päivää. Renkaita ei kuulunut. Soitin kyselläkseni tilannetta. Henkilö puhelimessa väitti että renkaat on juuri tulleet varastoon ja että ne postitetaan pikimmiten. Meni viikko eikä kuulunut. Soitin taas ja mulle seliteltiin jotain vanhaa virttä. Mä sanoin et miten kun mulle viimeksi valehdeltiin puhelimessa! Lopulta sanoin et ei tartte selitellä mä perun tilaukseni. Puhelimessa kerrottiin että peruutusvahvistus tulee s-postissa parin päivän sisällä vaan arvatkaas mitä.. eipä tullutkaan. No en välittänyt tilanteesta ja ostin renkaat siitä toisesta nettifirmasta. Toimitus tuli kuten sovittiin ja kuski jopa nosti renkaat peräkonttiin. Renkaat vaihdettiin samantien alle. Nyt parin päivän päästä tuosta tuli Renkaatvaihtoon.fi:ltä ilmoitus että renkaat on postitettu.. ja eiku taas soittamaan. Olin aika tuohtunut ja purin tuntemuksiani asiakaspalvelijalle. Se alkoi mumista jotain siellä taustalla ja itse jatkoin vuodatustani.. potutti niin! Seuraavaksi kuulin että jos en lakkaa puhumasta minut siirretään takaisin jonoon. Yritin sanoa et sun asemassa pitää kestää palautetta ja yhtäkkiä se löi mulle luurin korvaan! ETTÄ TÄLLÄISTÄ ASIAKASPALVELUA!
  Mika1
  Toimituksessa kestänyt monta viikkoa, vaikka piti olla viikko. Kukaan ei vastaa puheluun, maileihin.
  Surkeaa1
  Asiakaspalvelu olisi surkeaa jos sitä edes olisi. Ei taida heillä olla ketään edes vastaamassa palvelunumeroon tai maileihin kun tilaukset eivät tule perille...
  Mats Rasemann5
  Nopea toimitus, helppo seurata netissä. Hyvää palvelua asiakaspalvelussa! Rengaskeskus hoiti vaihdon ja palvelu oli hyvää ja ystävällistä.
  kari Sohlberg4
  Mielestäni tosi hyvä ja palvelukin pelaa vaikkakin pitkä miinus asiakaspalveluun soittaessa jonotus aika! Piiroinen aika heikosti tuossa sanoo ilman mitään perusteluja että olisi huonointa palvelua. Itsellä on toiminut hyvin (lukuunottamatta siis jonotusta luurissa). Toimitukset nopeat ja tosi hyvin toimivat sivut. Hinnat on myös hyvinkin alhaisemmat kun monesta muusta ostettuna. Maksutavoissakin on valinnan varaa jokaiselle. Olen itse ainakin ollut tyytyväinen mitä olen tilannut.
  Piiroinen Veli1
  huonointa palvelua

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun