Vanteet24.fi

Vanteet24

44.5
(4)
 • Suomalainen auton vanteita ja renkaita myyvä verkkokauppa
 • Nopea 1-2 arkipäivän toimitus
 • Toimitus: Matkahuolto 6,90 € ja kotiinkuljetus 19,90 €
 • Maksutavat: kaikki yleisimmät verkkopankit, luottokortit (Visa, Visa Elektron, Mastercard, Amerikan express), Mobilepay, Klarnan, Collectorin ja Jouston osamaksu ja tili 

  Vanteet24.fi on monipuolinen vanteiden ja renkaiden verkkokauppa

  Vanteet24.fi on perustettu Jalasjärvellä ja vanteiden ja renkaiden myyntiä on harjoitettu eri muodoissa jo vuodesta 2012. Vanteet24.fi on viime vuosina panostanut erityisesti verkkokauppaan ja verkkomyyntiin ja tarkoituksena on kasvattaa monipuolinen renkaisiin ja vanteisiin erikoistunut kauppa. Vanteet24.fi toimii tiiviissä yhteistyössä tukkureiden kanssa, mikä nopeuttaa renkaiden ja vanteiden toimitusta. Tarkoituksena on, että varastotuotteet toimitetaan jo saman päivän aikana. Esimerkiksi renkaat toimitetaan vanteille laitettuna ja tasapainotettuna niin, että ne ovat parhaassa tapauksessa asiakkaalla jo seuraavana aamuna.

  Vanteiden ja renkaiden tilaus netistä vaatii huolellisuutta

  Vanteet24.fi pyytää aina asiakkaalta tarkan automallin, koska vanteiden ja renkaiden tulee olla autolle juuri sopivia. Jos vanteet ja renkaat tilaa asennuspalveluna ja Vanteet24.fi järjestelmä näyttää, että tuotteet eivät ole yhteensopivia auton kanssa, mutta asiakas haluaa ne siitä huolimatta tilata, niin tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautusoikeus peruuntuu myös tapauksessa, että vanne asennetaan autoon tai rengas vanteelle. Tuotteiden tilaus kannattaakin suorittaa huolellisesti ja varmistaen, että vanteet ja renkaat ovat varmasti oikeanlaisia omalle autolle. Tarvittaessa voi olla yhteydessä Vanteet24.fi -yritykseen sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelinpalvelu on auki ma-pe, klo 8-16 numerossa 041-4483457. Asiakas maksaa aina palautuksesta aiheutuvat toimituskulut, jotka ovat merkistä ja tuotteista riippuen 25-40€. 

  Vanteet24.fi toimittaa nopeasti vanteet ja renkaat kotiovelle

  Vanteet24.fi toimittaa varastossa olevat vanteet asiakkaalle 1-2 arkipäivässä. Tilaustuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa, joten jos kyseessä on harvinaisempi auton vanne, niin tulee varautua pidempään toimitusaikaan. Vanteet24.fi valikoima verkossa kattaa yli 4000 eri vannetta, joten omalle autolle löytyy varmasti mieleinen vanne. Vanteet24.fi verkkokaupan valikoimissa on mm. Barzetta-vanteita, Speedracer-vanteita ja omana maahantuontina Japan racing-vanteita. Autonvanteita voi etsiä kätevästi verkkosivujen hakutoiminnan avulla syöttämällä pulttijaon ja tuumakoon. Lisäksi voi rajata vanteita esimerkiksi niiden merkin mukaan.  
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun