Rengas Outlet

Rengas Outlet

44.0
(4)
 • Autonvanteet Saksasta
 • Edulliset hinnat
 • Toimitus 4 akirpäivän kuluessa
 • Edulliset toimitukset
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu puhelimitse tai sähköpostilla

  Rengas Outlet verkkokauppa on auton vanteita, renkaita sekä auton varaosia myyvä verkkokauppa, josta löytyvät alumiiniset ja teräsvanteet lähes kaikkiin autoihin ja automalleihin. Rengas-Outletissa on superlaajat valikoimat: rengas- ja vannemerkkejä on yli 150! Rengas Outlet verkkokaupan taustalla on todella luotettava saksalainen yritys, Delticom AG, joka toimii Euroopassa jo yli 15 eri maassa sekä lisäksi Yhdysvalloissa. Delticomilla on Helsingissä oma toimisto, joka hoitaa Suomen tilaukset ja asiakaspalvelun, joten suomalaiset saavat loistavaa palvelua omalla äidinkielellään!

  Rengas Outletin verkkokauppaa on helppo ja nopea käyttää: syötät vain auton merkin, mallin, valmistusvuoden ja tyypin hakukoneeseen niin kone antaa kaikki vaihtoehdot alumiinivanteista ja teräsvanteista. Näistä vaihtoehdoista valitsemalla näet hinnat per vanne. Vanteista maksetaan toimituskulut, kun taas renkaita ostettaessa toimituskulut on jo laskettu renkaiden hintaan eikä niitä veloiteta erikseen.

  Rengas Outletista voit tilata teräksiset vanteet kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin sekä katumaastureihin ja off-road ajoneuvoihin. Verkkokaupasta löytyy alumiinivanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin. Vannepaketti sisältää yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat. Vanteet on helppo asentaa itsekin, mutta mikäli siihen ei ole mahdollisuutta, Rengas Outletilla on asennussopimus yli 300 eri asennusliikkeen kanssa Suomessa. Mikäli haluat tilata vanteesi suoraan asennusliikkeeseen, klikkaa tilatessasi että tilaat asennusliikkeeseen ja valitse lähin asennusliike kartalta.

  Rengas Outlet asiakaspalvelu

  Rengas Outlet haluaa panostaa paitsi laajaan valikoimaan sekä edullisiin hintoihin, myös hyvään palveluun. Rengas Outletin asiakkaiden ei siis tarvitse tyytyä raapimaan päätään, jos ei löydä nettisivuilta tarvittavaa tietoa: Rengas Outletin asiakkaat voivat aina soittaa suomenkieliseen asiakaspalveluun tai laittaa sähköpostia.

  Rengas Outlet asiakaspalvelu 09-42 59 86 03

  rengas@delti.com.

  Rengas Outlet verkkokaupasta ostaminen on turvallista, sillä verkkokauppaa sitoo saksalaiset jämptit käytännöt sekä eurooppalaiset verkkokaupan sopimukset.

  Rengas Outlet lyhyesti:


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun