Rengas-Online

Rengas-Online

44.3
(4)
 • Ilmainen toimitus, kun tilaat vähintään 2 rengasta tai vannetta
 • Valtava valikoima
 • Toimitus 6 päivässä
 • Maksa laskulla, osamaksulla, verkkopankissa, luottokortilla tai Paypalilla

  Vannemerkkiä klikkaamalla näet Rengas-Online -tuotteet.
  Etsitkö autoosi uusia renkaita tai vanteita? Tai tarvitsetko autoosi muuten vaan rengas- tai vannepalvelua? Rengas Online rengaskauppa auttaa. Täältä löydät sekä renkaat että vanteet moneen lähtöön. Lisäksi renkaat voidaan asentaa autoosi jossakin yli 350 asennusliikkeestä kautta maan. Paikkakuntahaulla löydät lähimmän asennuskumppanin. Rengas Onlinen tuotteiden hinnoittelu on selkeää ja ne sisältävät ALV:n (24 %). Tilaamasi tuotteet toimitetaan ilman lisäkuluja haluamaasi osoitteeseen.

  Rengas Online kuuluu saksalaiseen 1999 perustettuun yritykseen nimeltä Delticom AG. Yrityksellä on 128 verkkokauppaa 42 maassa. Rengasvalikoimissa on yli 100 rengasmerkkiä ja yli 30 000 rengasmallia. Lisäksi Delticomilla on maailmassa yli 35 000 asennuskumppania rengas- ja vannetöitä varten.

  Rengas Onlinesta tilaaminen onnistuu Internetissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Toimitus hoidetaan noin 6 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Tuotteille myönnetään 30 päivän palautusoikeus. Tuotteilla on 2 vuoden takuu. Laskun voi maksaa helposti luottokortilla, pankkisiirrolla tai maksaa kätevästi ja turvallisesti Paypal-tilille.

  Rengas Online verkkokaupan valikoimista löydät vanteita ja renkaita kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin, kevytkuorma-autoihin sekä raskaan kaluston kuorma-autoihin. Lisäksi saatavilla on muita tarpeellisia ruuveja, vannesuojia ja keskitysrenkaita. Autoasi vastaavia vanteita ja renkaita varten ovat tarjolla helpot hakukoneet. Hakuasi voi helpottaa autosi rekisteriote.

  Yhteenveto Rengas Onlinesta


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun